Gabriela Cristea este, cu siguranta, o femeie implinita. Are o cariera in plina ascensiune, fiecare emisiune a ei este un real succes, are un sot care o iubeste neconditionat, iar acum va deveni mama a doua oara.

Tavi Clonda si Gabriela Cristea formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Acestia nu au iesit niciodata in evidenta prin intermediul vreunui scandal, ci mereu au tras din greu pentru ceea ce au acum. S-au chinuit cativa ani sa devina parinti si au chestuit zeci de mii de euro pentru a-si vedea visul implinit.

Toate incercarile grele ale vietii au trecut atunci cand Gabriela Cristea si-a strans prima data fetita in brate. Cei doi aveau in plan si cel de-al doilea copil, insa nu se asteptau sa se intample atat de repede, avand in vedere ca abia au sarbatorit prima aniversare a micutei lor. Initial, prezentatoarea TV a marturisit ca isi dorea un baiat, insa acum tot ce vrea este ca micuta sa fie sanatoasa si sa ii bucure viata.

Cei doi s-au apucat sa caute o bona, care ii va ajuta cu cresterea celor doua fetita, pentru ca le este imposibil sa se descurce singuri cu doi. Mai are putin pana o sa nasca, iar acum a vorbit pentru prima data despre numele viitoarei sale fetite, facand o gluma:

“Mi-a zis sotul meu aseara ca o sa primim anul asta cel mai frumos martisor. Bine, nu o s-o cheme Ghiocela, stati linistiti, desi ar fi interesant sa poarte un nume de floare. Dar mai traim si mai vedem.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here