Telenovela dintre Alex Bodi si Bianca Dragusanu pare ca nu a ajuns la final. Cand nimeni nu se astepta, femeia cu care barbatul a mai fost casatorit in trecut, a sters toate fotografiile impreuna cu el de pe retelele de socializare.

In urma cu patru luni de zile, Bianca Dragusanu revenea in atentia publicului cu cea de-a doua relatie de la despartirea de Victor Slav, tatal fetitiei ei. De data aceasta a fost vorba despre Alex Bodi, un cunoscut om de afaceri, extrem de potent financiar, paranad ca blonda are un tipar clar in minte atunci cand isi propune sa aiba un iubit.

Cei doi au plecat intr-o vacanta romantica chiar inainte de Craciun, insa, dupa o discutie aprinsa, Bianca si-a facut bagajul si s-a intors de urgenta in Bucuresti, fara sa o mai intereseze de Alex. Despartirea lor a venit pe neasteptate, toata lumea asteptand in schimb invitatia la nunta.

Bianca a declarat ca nu se va mai impaca niciodata cu Alex Bodi, mai ales dupa ce s-a impacat cu fosta sa nevasta, Iulia, pe care a schemat-o in locul ei la munte. Timp de cateva zile, Alex Bodi si fosta sa nevasta, Iulia, au pus zeci de poze in care apareau impreuna, acum le-au sters pe toate.

A fost ceruta de nevasta pentru a doua oara in noaptea de Revelion, iar la doua saptamani povestea de dragoste nu mai este. In timp ce Alex refuza sa vorbeasca despre acest subiect alaturi de prietenii sai, Bianca a fost mult mai darnica fata de prietenele sale, sustinand ca “niciodata sa nu spui niciodata.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here