Irina Rimes, originara din Moldova, este un artist care a muncit extrem de mult pentru a ajunge in topurile muzicale romanesti. Desi melodiile sale sunt inspirate din dramele traite de ea, cantareata a marturisit ca aceste experiente au facut-o mai puternica si are mai multa incredere in ea.

Anul acesta a obtinut postul de jurat la una dintre cele mai indragite emisiuni de talente din tara noastra, “Vocea Romaniei”. Aceasta si-a facut foarte bine treaba, aratand ca vrea sa invete si este o persoana foarte sensibila si atasata de elevii sai, pe care ii sustine neconditionat.

Din pacate, ea a fost nevoita sa indure toate glumele nesarate ale lui Tudor Chirila, un jurat cu experienta, iar faptul ca este si actor l-a facut sa ii dea replici constant Irinei, de multe ori ramanand fara cuvinte. Dar asta a fost doar impresia pe care a lasat-o, acum dezvaluind adevarata relatie dintre ei:

“Poate pentru ca era mai aproape sau…nu stiu. Unii oameni se potrivesc dupa caractere sau nu se potrivesc. Eu inca nu-mi dau seama daca ne potrivim foarte mult sau nu ne potrivim deloc. E clar ca este un om cu care imi permit un anumit comportament. Si invers, pentru ca el si-a permis. Iar eu nu am avut alta solutie decat sa dau replica sau sa tac din gura. Uneori taceam din respect.”

Aceasta a continuat sa vorbeasca despre relatia lor, facandu-i complimente colegului sau, dar si atacandu-l: “Tudor Chirila este un foarte bun actor, un artist minunat cred eu, un om cu foarte multe valori frumoase educate de parintii lui, un copil in suflet, un baietel cateodata frustrat, dar cine dintre noi nu e frustrat?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here