Dupa ce o lunga perioada de timp nu si-au vorbit deloc, se pare ca Mihaela Borcea si Valentina Pelinel au facut intr-un final pace, potrivit apropiatilor. mai mult, prima sotie a lui Cristi borcea s-ar fi oferit sa o ajute pe Valentina la nastere, aceasta fiind insarcinata cu gemeni.

Surse aporpiate sustin ca cele doua au terminat cu neintelegerile. In plus, femeia de afaceri s-a si oferit sa o ajute pe Valentina Pelinel cu sfaturi, in conditiile in care si ea are gemeni. Prietenii lor au dezvaluit ca cele doua au o relatie foarte buna, iar Cristi este extrem de fericit deoarece tine mult la legaturile de familie si intre persoanele din viata lui. “Cele doua au o relatie buna, iar cel mai fericit pare a fi Cristi, care tine la familie si la legaturile cordiale intre persoanale din viata lui”.

Valentina Pelinel mai are foarte putin si va deveni mamica. blonda este acum insarcinata pentru a doua oara cu gemene. Zilele trecute, sotia omului de afaceri cristi Borcea a avut parte de o mare petrecere surpriza pentru gemenele pe care urmeaza sa le aduca pe lume. Prietenele sale au fost cele care au decis sa ii organizeze petrecerea fara ca ea sa stie. Valentina Pelinel a fost mai mult decat incantata de acest gest frumos din partea lor.

“O surpriza minunata din partea prietenelor mele, va multumesc pentru un baby shower asa cum am visat pentru gemenele mele!!!”, au fost cuvintele de multumire ale fostului model pentru prietenele ei.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here