Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au despartit cu scandal, dupa o nunta ca in povesti! Cei doi formau un cuplu atat pe scena, cat si in viata personala! Nimic nu dadea de banuit ca cei doi se vor desparti atat de repede!

Atunci cand s-a aflat despre divortul celor doi solisti, Carmen de la Salciua a dezvaluit ca motivul pentru care a luat decizia de a se separa de Culita Sterp a fost infidelitatea lui. Desi pozau intr-un cuplu perfect, cei doi aveau grave probleme de comunicare, iar certurile devenisera o obisnuinta pentru ei.

Solistul a fost foarte afectat cand toata lumea il vedea singurul vinovat de incheierea relatiei cu Carmen, iar el a primit sute de mesaje jignitoare. Acela a fost momentul in care a marturisit ca cei doi nu au divortat nici pana acum, dar au spus acest lucru la initiativei solistei.

Mai mult, o acuza pe aceasta ca are o relatie de mai bine de 5 luni de zile cu prietenul lui, de care a inceput sa se indragosteasca dinainte de a se desparti. Pentru a sustine aceste lucruri, Culita a declarat ca are si mesajele dintre cei doi. El le-a dedicat o melodie care descrie pas cu pas relatia dintre ei, versurile fiind scrise de solist si exprimand exact situatia prin care trece:

“Este prietenul meu, nu al ei, cum a declarat ea, ca e prietenul nostru. Ulterior, ea s-a combinat cu el, care e prietenul (n.r. iubitul) ei de 5-6 luni de zile. Eu am toate mesajele lor la mine in telefon, pentru ca am avut parola ei. Nu m-am dus niciodata cu mesajele alea, pentru ca nu am vrut sa o denigrez. I-a facut si o piesa. Ei au trait o iubire interzisa. Daca ascultati versurile, e exact ce au trait ei doi impreuna. Noi cand ne-am despartit, am zis ca ramanem prieteni, ne salutam, dar nici nu ne mai salutam.”

Piesa pe care i-a dedicat-o se numeste “De ce traim o iubire interzisa”, lansata de Carmen de la Salciu in urma cu 4 luni de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here