Mihai Petre si Elwira traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Iar familia lor s-a marit cu inca un membru – acestia au inca o fetita. Pana acum nu au vrut sa ii dezvaluie numele, insa, intr-o emisiune televizata, coregraful nu s-a mai ascuns.

Elwira a dezvaluit sexul copilului si a marturisit intr-un interviu ca vor avea tot o fetita. Cei doi si-au dorit un fratior pentru Catinca, insa tot ce si-au dorit a fost ca micuta sa fie sanatoasa. Catalin Maruta l-a contactat telefonic pe Mihai Petre pentru a-l felicita in direct in emisiunea pe care o prezinta. Dar si pentru a-i pune cateva intrebari, daca tot l-a prins dispus sa vorbeasca.

Acesta a dat mai multe detalii despre fiica sa, dar si ce nume au ales:

“Sunt la maternitate. Am luat-o pe fiica-mea cea mare si pe maica-mea si venim in vizita la micuta. Si cam asta fac…
Da, ne-am gandit cum o sa o cheme pe micuta. O va chema Ariana Ilinca. Ariana e de la Elwira si Ilinca de la mine. Ilinca e un nume care imi suna foarte bine mie. Pe cealalta fiica a mea o cheama Catinca si nu stiu de ce asa imi sunt dragi mie. Imi suna bine. Ma simt bine cu numele astea, cu fetele mele.

Aseara am dormit, acum doua nopti nu am dormit, caci pe la ora doua a sunat alarma biologica a sotiei si a trebuit sa raspund prezent. Am raspuns cu bine si de pe la doua si jumatate noaptea pana la zece si jumatate cand s-a nascut am consumat cam toate emotiile posibile. Sunt mandru de ambele fetite.”

Cei doi abia asteapta sa o poata lua pe cea mica acasa! Catinca abia asteapta sa creasca cea mica pentru a fi tovara sa de joaca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here