Pe data de 19 mai 2018 a avut loc cel mai mare eveniment al Casei Regale din ultimii ani, si anume casatoria Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle. Nunta a fost urmarita de 2 miliarde de oameni de pe intreg globul, fiind un eveniment de maxim interes. Dar fericirea le este umbrita de declaratiile pe care le face constant tatal lui Meghan.

Printul Harry a avertizat-o de la inceput ca va fi in atentia presei si acestia vor incerca orice pentru a le umbri fericirea. Dar Meghan nu se astepta sa fie atat de greu: sa invete si regulile casei regale, dar sa il tina in frau si pe tatal sau. Este stiut faptul ca parintii lui Meghan sunt despartiti, iar relatia dintre Ducesa si tatal sau nu este un exceptionala.

Ducii si-au facut aparitia miercuri seara la un eveniment caritabil, unde s-au prezentat exceptional. Abia intorsi din vacanta, acestia erau bronzati si plini de viata. Desi nu au vrut sa comenteze niciodata pe marginea acestui subiect sensibil, lucrurile au inceput sa degenereze. Cei doi au din ce in ce mai multe discutii. Meghan a luat in calcul si varianta de a se duce in America sa stea de vorba cu tatal sau pentru a inceta cu declaratiile.

O sursa din interiorul palatului a declarat pentru “Ok! Magazine”: “Dupa saptamani intregi in care a fost facuta de rusine de drama familiei ei, ea a cedat si si-a canalizat frustarea pe certurile dintre ei. Meghan se plange de cat de coplesita este de toate regulile regale, iar Harry i-a reprosat cat de chinuitor a fost pentru el sa se descurce cu publicitatea negativa pe care o face casei regale familia ei, in mod constant.”

Ea a plecat 3 zile la Toronto pentru a se intalni cu mama sa si sa puna la cale o strategie ca tatal sau sa inceteze cu aceste declaratii care ii fac rau. Ducesa va profita de timpul liber pe care il are pentru a se intalni cu vechii sai prieteni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here