Connect-R a fost in atentia presei in ultima perioada datorita divortului. El si Misha au decis sa se desparta in urma cu un an, dar abia acum au anuntat acest lucru. Se pare ca motivul a fost faptul ca cei doi s-au concentrat pe problemele de sanatate ale cuplului si au neglijat relatia lor.

Acum, acesta va face fata unei noi provocari. A fost contactat de producatorii de la emisiunea “te cunosc de undeva” si a acceptat foarte fericit. Artistul isi doreste sa experimenteze lucruri noi. Ia aceasta propunere  ca pe o provocare, pe care isi doreste sa o duca la bun sfarsit cu brio. Cantaretul crede ca ceea ce ii va da cel mai mult de cap in aceasta perioada a filmarilor vor fi tocurile si lentilele de contact: “Voi avea o problema cu tocurile. Si lentilele de contact le suport greu. Insa voi incerca sa le fac fata”.

Cantaretul nu va avea nicio problema nici cu faptul ca trebuie sa se epileze, acesta declarand ca nu este o noutate pentru el si ca: “ma epilez de la 20 de ani”.

 “Vreau sa ma distrez. Am colegi haiosi si rad pana lesin cu Jean (n.n. Jean de la Craiova) si Romica (n.n. Tociu). De asemenea, am invatat cateva lucruri noi de la Ozana (n.n. Ozana Barabancea, jurata care se ocupa si de pregatirea vocala a concurentilor), care imi vor fi de folos pentru prima transformare pe care o am de facut in show”, a declarat cantaretul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here