Florin Ristei, castigatorul  concursului “X Factor”, dar si prezentatorul emisiunii “Prietenii de la 11” a avut parte de o intamplare nu tocmai placuta. Acesta pleca de la un eveniment din Centrul Vechi, unde a cantat, impreuna cu mai multi prieteni. 

Artistul era cu mai multi prieteni si au vrut sa faca o gluma. Dar nu a fost gustata si de jandarmi, mai ales ca era despre ei. Cantaretul a povestit prin intermediul retelelor de socializare de ce a fost luat de jandarmi si legitimat:

“Am avut o cantare in Centrul Vechi si pe la 4 si ceva dimineata s-a spart petrecerea si am luat-o pe jos spre masina. Eram un grup de sapte oameni, sase baieti si o fata si vorbeam putin mai tare, nu va ganditi ca injuram sau ceva. Vazand masina de jandarmi, ii zic unui prieten: <<Ia zi frate, cea mai proasta meserie… ?>> Si el e completat: <<Este la jandarmerie>>. Bineinteles ca ei ne-au auzit, am simtit o mana pe mine la un moment dat si mi-a zis sa merg cu el sa ma legitimeze. I-am intrebat de ce ne-au legitimat si mi-au raspuns ca nu am voie sa adresez injurii sau sintagme defaimatoare la adresa unor institutii, conform legii. N-am urlat la ei, n-am injurat sau nimic, cine ma cunoaste stie ca sunt impotriva injuriilor. Mi s-a parut aiurea sa ma opreasca, eram intr-o discutie cu prietenii, ma opreste pe mine lumea pe strada sa imi zica chestii mai nasoale. Nu cred ca asta e un motiv sa primesc un avertisment de genul acest.”

Prietenii virtuali au reactionat imediat la cele spuse si l-au criticat pe Florin Ristei pentru atitudinea pe care a avut-o fata de acestia. Majoritatea au incercat sa ii explice ca trebuie sa respecte institutiile statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here