Prezentatoarea TV i-a luat locul Biancai Dragusanu, iar la putin timp de cand a inceput emisiunea, acesta s-a enervat foarte tare. A fost momentul in care a decis ca va schimba regulile jocului. Si nu este singura schimbare pe care o pregateste. 

In primul rand schimbarile ii vizeaza pe cei prezenti in platou pentru a-si gasi jumatatea si care au venit doar pentru a fi vazut la TV. Nu se afla in platou pentru a-si face o relatie. Andreea Mantea i-a anuntat inca din prima ei emisiune ca regulile se vor schimba dupa ce va incepe sa ii cunoasca mai bine si se va obisnui cu formatul emisiunii pe care acum o modereaza. Insa nu a fost ascultata. Fiecare a facut ce a stiut mai bine.

Aceasta a dezvaluit urmatoarea schimbare pe care o va face incepand cu explicatia: “<Te vreau langa mine> inseamna si altceva”.

Impreuna cu producatorii, uite ce a hotarat prezentatoarea:

“Din punctul meu de vedere, inseamna si altceva. Poate ca eu mi-as dori enorm sa imi vad o prietena pe care nu am mai vazut-o de foarte mult timp si iata nu pot sa ajung la ea. Apelati cu mare incr

edere la mine, la noi, si noi o sa-i aducem pe prietena dumneavostra langa dumneavoastra.

Sau poate o mama, fiind prea tanara si nestiind exact cum se fac lucrurile in viata, poate ca a gresit si poate ca si-a parasit copilul la nastere, iar acum regreta si vrea sa-l cunoasca, sa-l intalneasca, sa-l gaseasca. Apelati cu incredere la noi pentru ca noi vom reusi sa va aducem copilul langa dumneavoastra.

 Eu una, personal, o sa va ajut. Speram din tot sufletul sa reusim sa ajutam cat mai multe persoane”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here