Andreea Mantea devine una dintre cele mai indragite prezentatoare din Romania. A facut trecerea de la emisiunea “Wowbiz” la “Te vreau langa mine”, iar sefii i-au pregatit o noua emisiune. Pentru a prezenta “Puterea Dragostei” aceasta este nevoita sa se mute cel putin 6 luni de zile in Turcia.

Decizia a fost luat de sefii sai, avand in vedere ca in Turcia deja exista o casa special amenajata pentru formatul noii emisiuni. Singurul lucru care lipsea era ca prezentatoarea sa se mute, pentru o perioada determinata, in aceeasi tara. Andreea Mantea si-a negociat foarte bine relocarea, astfel ca va pleca insotita de fiul sau si de bona, toate cheltuielile fiind asigurate de catre postul de televiziune Kanal D.

Andreea va sta in Istanbul in tot acest timp, un prilej foarte bun pentru a se familiariza cu o noua cultura. Producatorii se asteapta sa isi puna amprenta asupra acestui show, exact cum a facut si in cadrul emisiunii “Te vreau langa mine”, unde a inceput sa isi impuna propriile reguli inca din primele emisiuni. Iar cand au fost conflicte, a fost obiectiva si transanta cu concurentii.

Desi au existat speculatii la adresa brunetei ca ii este foarte greu sa se obisnuiasca la carma noii emisiuni si da semne sa cedeze, nu se astepta nimeni ca aceasta va prezenta o noua emisiune. Sefii Kanal D se pare ca au alte planuri pentru Andreea Mantea.La emisiunea “Puterea Dragostei” se pot inscrie persoanele care au trecut de varsta majoratului si vor sa isi intalneasca marea dragoste. Sapte femei si sapte barbati vor locui separat, insa au voie sa petreaca impreuna opt ore pe zi.

Andreea are un mesaj pentru persoanele care se afla in cautarea sufletului pereche: “Daca ai curajul sa arati unei lumi intregi ca iubesti, inscrie-te la preselectii si viata ta se poate schimba intr-o secunda. Aceasta este <Puterea dragostei>.”

Momentan, oficialii Kanal D Romania nu au facut declaratii despre acest subiect, insa colegii sai din Turcia o asteapta cu bratele deschise. Recent, au incarcat o poza pe retelele de socializare, care infatiseaza camera de productie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here