Brigitte si Ilie Nastase au avut parte de o relatie presarata de foarte multe certuri, urmate de impacari. Nici bine nu se pronuntase divortul dintre cei doi, caci bruneta deja se afisa la televizor alaturi de noul sau partener de viata, cu care isi doreste sa isi intemeieze o familie cu acesta si vrea neaparat un copil. 

Brigitte Sfat si Ilie Nastase au avut parte de o casnicie frumoasa la inceput, insa lucrurile au degenerat intre ei si semana cu o telenovela care nu se mai termina. Certuri, despartiri, impacari, dispute purtate in presa si rufe spalate in public. Brigitte are doi copii din relatia sa anterioara, iar acum se declara foarte indragostita de actualul partener si vrea, de asemnea, sa faca un copil si cu el. Inainte de a semna actele de divort de Ilie, iar acesta sa se pronunte, Brigitte a anuntat ca si-a facut o noua relatie.

In decursul acestei zile a aparut in presa vestea ca Brigitte s-a casatorit, in secret, cu actualul partener de viata, Cornel. Informatie confirmata si de bruneta, care se declara pe deplin implita in momentul de fata si sustine ca avea nevoie sa faca acest pas inainte de a se muta impreuna.

Ilie Nastase nu a ramas fara reactie la auzul acestei vesti, vizibil deranjat: “Eu credeam ca a divortat Brigitte. Am auzit si nu ma prea intereseaza. Eu sa stau de vorba cu ea? Nu. Nu stiu, poate nu vorbeste cu mine, vorbeste cu altcineva. Pe mine nu ma intereseaza, eu sunt cu cineva. Nu am nicio problema, fiecare face ce vrea. Poate era casatorita si cu mine, si cu celalalt.

Pe mine ma interesează problema mea. Suntem fiecare liber sa facem ce vrem. Eu nu o cunosc asa bine, ca nu am fost impreuna pana la capat. Asta e situatia, acum. Nu regret nimic. Eu nu sunt inca casatorit, dar in curand si eu. La un moment dat, trebuie.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here