Damian Draghici are o relatie de cateva luni cu Cristina Stroe, iar la putin timp dupa ce a cerut-o in casatorie aceasta a facut marele anunt: este insarcinata! Cantaretul va deveni tata pentru a doua oara, el mai are o fata in varsta de 25 de ani, exact cat actuala sa iubita.

Damian Draghici a divortat de fosta sa sotie in luna mai a acestui an, iar cererea in casatorie pe care i-a facut-o Cristinei a venit intr-un moment in care nu se astepta nimeni. Cei doi traversau o perioada mai putin buna, confruntandu-se cu foarte multe certuri atunci, iar Cristina parea din ce in ce mai decisa sa se mute din casa in care locuiau impreuna.

Reprosurile venite din partea Cristinei erau din cauza faptului ca nu isi asuma ca este un barbat divortat si se comportan in continuare ca si cum ar fi unul insurat. Constient de postura in care isi pune iubita, acesta a luat decizia de a o cere de nevasta chiar intr-o emisiune in direct, in fata a milioane de telespectatori.

Vizibil emotionata, abia isi mai gasea cuvintele, insa a acceptat fara a sta prea mult pe ganduri. La cateva ore de la cererea in casatorie, aceasta a postat un mesaj emotionant pe retelele de socializare:

“In ultimul an, am invatat ca dragostea trebuie traita, simtita si mai putin expusa sau transpusa in cuvinte, caci atunci cand vine vorba de mine si de Damian, nonverbalul dintre noi este mai puternic decat verbalul unora. In ceea ce priveste ultimul an, a fost unul plin de provocari, de incercari, dar si de realizari, un an in care am simtit mai mult, am trait fiecare clipa si am iubit intens, toate acestea alaturi de barbatul pe care il am langa mine. Dincolo de urcusurile si coborasurile din relatia noastra, doua lucruri esentiale ne-au unit: dragostea care ne-a facut sa trecem peste orice obstacol si pasiunea pentru muzica. Tot ce simt si tot ce pot sa spun se rezuma la faptul ca sunt fericita, iubesc si sunt iubita.”

Cei doi vor avea impreuna un baietel, o mare bucurie pentru Damian, avand o fata din casnicia anterioara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here