Emisiunea “Chefi la cutite” a revenit cu un nou sezon. Exact asa cum ne-au obisnuit, ne asteapta un sezon de poveste. Concurentii vin cu povesti fabuloase, care impresioneaza de fiecare data! Este si cazul Elenei Pagu, o doamna in varsta de 92 de ani, care este multipla campioana mondiala. O veritabila lectie de viata: atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, poti!

Este campioana mondiala la marsuri, iar pana la 92 de ani a dobandit o poveste de viata care i-a lasat pe cei trei jurati fara cuvinte, dar si pe telespectatori. A fost o aparitie unica in platoul de filmare al emisiunii “Chefi la cutite”. De-a lungul sezoanelor, cei trei jurati au avut parte de povesti care de care mai impresionante, insa in fata Eleni Bagu parca s-au pierdut.

Pofta de viata pe care o are la cei 92 de ani, i-a dezarmat pe cei trei, nemaistiind ce sa o intrebe sau cum sa o abordeze. In momentul in care au primit farfuriile, Chef Sorin Bontea si Chef Florin Dumitrescu au inceput sa faca glume pe seama celui de-ai treilea jurat, spunand ca este fata din Pitesti, care vine an de an pentru Chef Scarlatescu. Faptul ca nu vad cine este in spatele paravanului le da dreptul sa faca supozitii.

Mare le-a fost mirarea in momentul in care in fata lor a aparut. Povestea incredibila a Elenei Pagu incepe imediat dupa pensionare. A muncit o viata intreaga, iar faptul ca trebuia sa stea in casa o adusese in pragul depresiei. Motiv pentru care, la indemnul sotului sau, s-a apucat sa faca sport. Din necesitate s-a transformat in obisnuinta, apoi intr-un stil de viata si o mare pasiune: “E vorba de un mod de viata. Acest lucru imi creeaza o preocupare, imi aduce entuziasmul, speranta, miscarea. Nu mi se pare extraordinar, e un lucru foarte simplu. Iei o pereche de pantofi comozi, ii pui in picioare si iesi pe usa. Se creeaza o deprindere, trebuie putina decizie si consistenta.”

Ambitia si perseverenta au ajutat-o sa doboare un record mondial la o astfel de competitie, fiind cea mai in varsta participanta care a resuit sa duca probele la bun sfarsit. In momentul de fata are in palmares 8 titluri de campioana mondiala, 5 de campioana europeana si 4 de campioana balcanica. Iar acum se pregateste de inca o competitie in afara granitelor tarii.

Din pacate, performantele sale nu sunt cunoscute in Romania, ea fiind mult mai cunoscuta inafara tarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here