Nici bine nu se terminase telenovela dintre Brigitte Sfat si Ilie Nastase, iar bruneta deja se afisa la televizor alaturi de noul sau partener de viata. Isi doreste sa isi intemeieze o familie cu acesta si vrea neaparat un copil. Initial a fost reticient la declaratiile brunetei, dar la nici cateva luni a cerut-o de nevasta.

Brigitte Sfat si Ilie Nastase au trait o telenovela care parea ca nu se mai termina. Relatia lor poate fi un subiect pentru productiile sud-americane fara nicio problema. Certuri, despartiri, impacari, dispute purtate in presa si rufe spalate in public. Are doi copii din relatia sa anterioara, iar acum se declara foarte indragostita de actualul partener si vrea, de asemnea, sa faca un copil si cu el.

Aceasta a declarat in nenumarate randuri ca cel mai mult si-a dorit un copil din relatia cu Ilie, dar nu a reusit sa il ocnvinga pe tenismen. Din aceasta pricina ea a suferit enorm, dar a incercat o alta varianta: sa ii ia pe cei doi copii ai ei in casa in care locuia cu tenismenul. Dar, conform spuselor brunetei, se faceau constant diferente si a renuntat la aceasta idee.

Brigitte a avut o relatie extraconjugala cu Catalin Cazacu, pe care a si recunoscut-o intre timp, care i-a daunat relatiei pe care o are cu Ilie. Cumulat si cu faptul ca tenismenul a inselat-o de foarte multe ori, au luat decizia de a divorta, intr-un final.

Inainte de a semna actele de divort si acesta sa se pronunte, Brigitte a anuntat ca si-a facut o noua relatie.

La momentul respectiv, a fost invitata la o emisiune televizata alaturi de noul sau partener si a facut cateva dezvaluiri: Sunt foarte indragostita. Ma gandesc la un copil, imi doresc un copil de noua ani si nu am avut posibilitatea. M-am saturat sa cresc copii singura si mi-am dorit sa vad cum arata o familie.”

Daca Brigitte se arunca in a face declaratii siropoase, el este mult mai retinut: “Nu locuim impreuna, ne petrecem cam tot timpul impreuna. E prea devreme, toate relatiile au anumiti pasi. Dormim impreuna, dar nu suntem mutati cu hainele. Incerc sa ma adaptez. Este un pic prea devreme. Suntem impreuna de trei luni si ceva.”

Intre timp, Cornel a revenit asupra deciziei sale si a cerut-o pe Brigitte de nevasta, iar aceasta a acceptat pe loc. A postat si pe retelele de socializare o fotografie in care apare alaturi de un buchet de trandafiri si cu o cutiuta in care apar cele doua verighete pe care Cornel i le-a daruit, alaturi de mesajul: “Am zis da!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here