Desi nu duce lipsa chiar deloc de admiratoare, mariajul este un subiect tabu pentru creatorul de moda Catalin Botezatu. El declara ca nu are niciun gand sa se casatoreasca si povesteste prin ce peripetii a mai trecut de-a lungul timpului.

Catalin Botezatu a povestit ca a fost la un pas de a se casatori, insa nu din dragoste si nici macar cu voia lui. Cunoscutul designer a povestit cum a reusit sa scape de o casatorie aranjata, in tari straine.

„In momentul in care am castigat un premiu european, pentru cel mai bun manechin, mi s-a propus sa raman in Germania, cu pretul de a face o casatorie falsa cu o tanara, supermodel (pentru ca n-as fi putut ramane altfel acolo), dar am refuzat pentru ca, in acelasi timp, eram foarte indragostit de Dana Opsitaru (n.r. femeia despre care a declarat in trecut ca a fost iubirea vietii lui). Am fost impreuna mai mult de sapte ani si ma astepta in Romania”, a povestit Catalin Botezatu pentru revista VIVA!, adaugand ca nu are de gand sa se casatoreasca prea curand.

In acelasi timp catalin Botezatu a povestit si faptul ca s-a sarutat cu Cristina Ich in culisele de la emisiunea Bravo, ai stil!.

“Recunosc, imi place. Da, imi place de Ich. Am zis, am zis… Eu vreau de la Ich trei copii”, a declarat Catalin Botezatu cu o tenta sarcastica. La randul ei, Cristina a dat si ea un raspuns: “Mi-ar placea ca tatal copiilor mei sa arate precum Catalin”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here