De cand s-a despartit de Victor Slav, Bianca Dragusanu pare ca nu isi mai gaseste linistea. S-au vehiculat multe despre ea in presa si presupusii sai iubiti, insa singura relatie pe care a recunoscut-o pana acum a fost cea cu Tristan Tate. A fost fotografiata de mai multe ori in compania altor barbati, insa aceasta nu recunoaste ca ar avea o relatie cu un alt barbat. 

Pana in momentul de fata, aceasta nu si-a recunoscut relatia. Ba mai mult, a declarat ca ea este o femeie singura. Pozele si filmuletele incarcate pe o retea de socializare o dau de gol insa. Se pare ca, in ultimul timp, aceasta isi petrece tot mai mult timp in compania unui barbat, Alex Bodi.

Cei doi au iesit sa ia masa la un restaurant din incinta unui centru comercial. Singuri, neinsotiti, cei doi nu s-au abtinut de la gesturi care tradau faptul ca au mai mult decat o relatie de amicitie.

Cei doi au petrecut impreuna aproximativ o ora, apoi au plecat in aceeasi formula spre masina, neffacand rabat de la gesturi tandre.

Barbatul se pare ca a reusit sa ii castige atentia blondei si petrec majoritatea timpului impreuna. Cei doi s-au distrat sambata trecuta intr-un club din Capitala, iar dovada stau filmultele si pozele incarcate pe retelele de socializare. Fosta prezentatoare TV nu s-a ascuns deloc, iar pe contul sau de Instagram au aparut mai multe filmulete in care era prezent si Alex Bodi.

Mai mult, barbatul s-a fotografiat in complexul in care locuieste Bianca Dragusanu, dar si impreuna in aceeasi masina. Fotografia care a inlaturat dubiile asupra relatiei lor a fost una in care cei doi se tineau de mana si au fost imortalizati stand cu spatele la aparatul de fotografiat. Se putea observa foarte usor ca prezenta feminina din poza nu este alta decat fosta iubita a lui Victor Slav.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here