Deea si Dinu Maxer s-au hotarat sa faca cea de-a doua nunta! Iar cea care s-a ocupat de intregul eveniment a fost Oana Roman, o foarte buna prietena a cuplului! Cei doi au sustinut ca ideea unei nunti de 10 ani i-a venit chiar organizatoarei evenimentului, iar ei au fost foarte entuziasmati la auzul acestei vesti! 

Cei doi au ales sa isi reinnoiasca juramintele la 10 ani de la nunta! Unul dintre motive a fost faptul ca si-a pierdut verigheta, iar acesta a fost un moment perfect pentru a cumpara altele, dar sa reprimeasca binecuvantarea lui Dumnezeu. In urma cu nici o saptamana au marturisit ca sunt extrem de incantati si abia asteapta acest eveniment. Sunt foarte emotionati inaintea ceremoniei, mai mult decat la prima lor nunta. Este un alt moment important din viata lor, pe care isi doresc sa il sarbatoreasca pe masura. Prima lor nunta a avut loc pe plaja, unde Deea s-a ocupat de toate detaliile.

Cunoscuta ca o fire foarte vorbareata, de data aceasta emotiile si-au spus cuvantul. Cand a ajuns la biserica, abia a scos 2 cuvinte: “Emotii in familie. Emotii mari pentru noi, speram ca si pentru nasi, suntem in aceeasi formula. De locul asta ne leaga multe.”

De data aceasta, cea care s-a ocupat indeaproape de toata organizarea a fost buna lor prietena, Oana Roman.

Pe timpul ceremoniei, Deea nu si-a mai stapanit emotiile si a inceput sa planga: “Stii ce imi doresc: sa te am toata viata alaturi de mine, nu vreau sa se schimbe nimic, vreau ca Dumnezeu sa ne protejeze. Te iubesc!”

Cei doi au continuat petrecerea la un restaurant, insostiti de nasi si prietenii foarte apropiati.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here