Alexandru Arsinel este un actor de comedie emblematic pentru Romania. Originar din Suceava, acesta este in momentul de fata director al Teatrului de Revista “Constantin Tanase”. Traverseaza o perioada foarte grea din cauza problemelor de sanatate ale sotiei sale.

Este un actor care are la activ sute de filme si piese de teatru. Nici la aceasta varsta nu vrea sa renunte la munca si sa stea sa isi traiasca batranetea linistit. Prefera sa fie aproape de scena si in preajma colegilor. A trecut prin foarte multe incercari in ultima perioada: si-a pierdut partenera de scena si o foarte buna prietene, a fost scos din grila de reclame pentru farmaciile “Catena”, a fost implicat in scandalul cu medicul care l-a operat.

Iar problemele nu se opresc aici pentru indragitul actor: acum diagnosticul sotiei sale nu este unul bun. Iar aceste lucruri il afecteaza foarte mult si isi pun amprenta si asupra starii sale de sanatate.

Cei doi se afla pentru cateva zile la vila lor din Sinaia pentru a se relaxa si pentru a se incarca pozitiv. A fost contactat telefonic si acesta a declarat:

“Sunt cateva zile in concediu. Ma bucur de tot ce ma inconjoara. E superb in natura. Imi reincarc bateriile cand vin aici. E superb aici. Daca soția mea nu ar avea probleme de sanatate, am fi chiar fericiți. Dumnezeu ne mai da și necazuri care ne aduc cu picioarele pe pamant.”

Este cunoscut drept o fire extrem de pozitiva, dar in anumite momente simte ca nu mai poate. Alexandru Arsinel este casatorit cu Marilena, insa boala de care sufera a obligat-o sa se deplaseze doar intr-un scaun cu rotile, iar de doi ani de zile isi duce traiul asa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here