Elena Udera este insarcinata in luna a 7-a si abia asteapta sa devina mamica pentru prima oara. S-a luat in calcul ca aceasta sa nasca in Romania, dar din cauza condamnarii pe care o are, i s-au schimbat planurile. Momentan, se afla in Costa Rica de cateva luni de zile, acolo a cerut azi politic din cauza problemelor penale.

Pana acum nu au aparut poze cu burtica Elenei Udrea in presa sau in mediul online. Acum, aceasta a acceptat sa faca primul pictorial pentru o cunoscuta revisat din Romania. Dar nu se astepta ca va starni un val atat de mare de controverse: oameni care nu vad nimic rau in alegerea Elenei Udrea pentru coperta, altii blameaza alegerea publicatiei. Lucrul care i-a deranjat cel mai rau pe cititori a fost faptul ca blonda este prezentata ca fiind in “exil”, desi statutul ei este de “fugara”.

Aceasta trebuie sa execute o pedeapsa de sase ani dupa terminarea procesului: “Gala Bute”. Dar a plecat in Costa Rica, unde a cerut azil politic.

Dan Negru este un nume important in presa din Romania si a avut o reactie extrem de acida cu privire la aceasta coperta:

“Aș da o lege ca toate revistele din Romania care vor mai avea pictoriale cu vedete insarcinate, cum e cel de acu’ al Elenei Udrea, sa aiba pe coperta o banderola neagra in amintirea celor 1500 de copii care mor anual in Romaia inainte de a implini varsta de 1 an! Romania este pe primul loc la mortalitate infantila din Europa. P.S. la coperta VIVA-fotografie nereușita care incalca principala regula a unei poze de coperta: sa recunoști din prima personajul din fotografie. Se invata in școlile de jurnalism.”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here