Cei 10 Faimosi si 10 Razboinici au inceput sa se intreaca Republica Dominicana pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro. Prezentatorul emisiunii, echipa de productie si cei 20 de concurenti au inceput filmarile de cateva zile.

Milioane de telespectatori au asteptat cu sufletul la gura sa vada cel de-al doilea sezon al concursului “Extalon” si evolutia celor doua echipe. Desi pentru multi plecarea in Republica Dominicana pare a fi o vacanta, nu este nici pe departe asa, toata echipa munceste foarte mult. Iar primele conflicte nu au intarziat sa apara. What’s Up a avut prima disputa cu Razboinicii, dar si-au dat mana la final, intelegandu-si amandoi greselile.

Momentan, Faimosii sunt dezavantajati si nu reusesc sa castige. Cristi Pulhac, fostul dinamovist, a pierdut o medalie importanta chiar cand avea un avantaj de zece secunde, iar toata lumea il vedea castigator.

Iulian se afla pe locul cinci si deja pierduse secunde pretioase in lupta pentru medalie. Razboinicul s-a concentrat si si-a adunat puterile, astfel ca a revenit in joc si a castigat la limita in fata lui Cristi Pulhac. S-a intors victorios la colegii sai si au sarbatorit aceasta victorie in stilul caracteristic. Razboinicii au strigat dupa castigarea medaliei de catre Iulian: “Cine suntem noi? Lupii”

Iulian este un concurent foarte bun, care atunci cand se mobilizeaza puncteaza pentru echipa sa. Tot el a fost foarte aproape sa aduca un punct Romaniei in disputa pe care tara noastra a avut-o cu SUA la Exatlon. In cele din urma, SUA a invins Romania cu 10-0.

Proba individuala pentru obtinerea medaliei s-a disputat in urmatorul mod: la start s-au prezentat cei 10 baieti din competitie, dupa care primii 5 s-au duelat pentru medalie. Iulian a iesit in cele din urma invingator in ambele probe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here