Alex Velea este un cunoscut cantaret din Romania. Are o relatie cu Antonia si doi baieti minunati. Melodiile sale ajung imediat in topurile preferintelor oamenilor. Dar a luat o decizie: sa incerce o cariera in televiziune.

Pe langa viata de familie perfecta pe care o are deja si cariera in plina ascensiune, are si o casa de productie si lanseaza noi talente, cataretul si-a dorit sa vada cum se descurca in rolul de co-prezentator. A declarat ca ii va fi destul de greu, mai ales pentru faptul ca nu este o persoana punctuala, iar emisiunea este una in direct.

Alex Velea a mai cochetat cu televiziunea, fiind jurat la o emisiune despre stil. Insa este prima sa experienta emisiunilor in direct. Simona Gheorghe are mare incredere in el. Ba chiar si-a pus ambitia de a-l invata sa fie un bun jurnalist.

Recent, aceasta a acordat un interviu in care a vorbit despre noua formula a emisiunii “Acces Direct”:

“M-am bucurat foarte tare pentru ca eu il știu pe Alex de foarte multa vreme, de cand eram amandoi mai mici și venea la Observatorul orei 16, pe care il prezentam atunci, și știu ca il chemam destul de des acolo. M-a si intrebat o data de ce il tot chemam. (…) Alex, te testam de atunci ca sa fii coprezentatorul meu. Pentru un om care nu a facut televiziune la modul asta profesionist, se descurca foarte bine. Citete prompterul mai bine decat alții care au fost de nu știu cati ani, ceea ce e wow, e foarte tare.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here