Referendumul pentru familie starneste din ce in ce mai multe controverse. Exista persoane care nu ii inteleg rostul, pentru ca deja este stipulat in constitutie ca se poate infaptui casatoria doar intre un barbat si o femeie, iar la polul opus sunt cei care incearca sa isi convinga cunostintele ca este cel mai bun lucru pe care il pot face.

Se vehiculeaza foarte multe ipoteze in aceasta perioada, iar una dintre ele a ajuns si la urechile sotiei lui Bodo, de la “Proconsul”. Aceasta face parte din religia penticostala si a luat imediat atitudine. In tinta sa s-au aflat credinciosii care nu adopta copii de la orfelinate!

“Ca sustin familia si o sa votez DA, e de la sine inteles! Da’ daca tot spunem ca suntem crestini si ca nu ne dorim ca, comunitatea LGBT sa adopte copii, de ce nu ne mobilizam sa golim orfelinatele?”

Bodo si sotia sa au devenit parinti adoptivi pentru doi frati, care se aflau intr-un orfelinat. Abia in urma cu 2 ani a terminat procedurile de adoptie, iar acum sunt parinti cu acte in regula. Bodo, pe numele sau adevarat, Bogdan Mihai Marin, abia acum se considera cu adevarat implinit.  Nu vorbeste foarte des despre acest lucru, vrea doar sa se bucure de ceea ce are cum.

Acesta isi iubeste enorm familia si incearca sa le dedice cat mai mult timp. In urma cu 2 saptamani, acesta a decis sa mearga impreuna cu toata familia la Cerbul de Aur, pentru ca baietii sai si-au dorit enorm sa il vada pe scena. Acesta a dezvaluit intr-un interviu ca si-a dorit sa le indeplineasca dorinta: “Ce sa va spun, ma simt cu adevarat implinit ca am adoptat acesti copii! Sunt o minune! Ma bucur ca ii am in viata mea, ma bucur ca i-am luat si in seara asta aici.”

Bodo a descoperit ca unul dintre baieti, cel mare, vrea sa ii calce pe urme in cariera artistica si ca este un tobosar in devenire. Solistul crede foarte mult in cel mic si il ia cu el in deplasari pentru a se obisnui cu trupa si plecarile: “Anul acesta, imi doresc sa fie cu mine in toate deplasarile mai scurte, care vor inseamna doua zile de calatorie si o noapte de cazare la hotel. E OK sa stea cu baietii, sa vada viata de trupa, sa cunoasca lucruri noi, sa cunoasca oameni noi, si daca atunci cand va creste va dori sa continue pe aceasta linie, asa sa fie.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here