Mirela Vaida este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania! Aceasta revine pe micul ecran cu o noua emisiune. Se numeste “Totul pentru dragoste – La bine si la greu” si o va prezenta impreuna cu Dodo Mesaros.

Daca Mirela Vaida nu mai are nevoie de nicio prezentare, pe Dodo Mesaros nu il cunoaste foarte mult publicul. Originar din Sibiu, vine cu o vasta experienta in radio, dar si in televiziune. El a marturisit ca aceasta emisiune este o provocare pentru el si isi doreste sa faca o treaba buna. Dodo va fi legatura Mirelei Vaida cu “Casa Dragostei”.

Desi nu a vrut sa dea prea multe detalii despre noul format al emisiunii, acesta s-a limitat la a spune:

“Pentru mine este, in primul rand, o foarte mare provocare si in al doilea rand o adevarata bucurie sa cunosc niste oameni foarte pasionati de ceea ce fac, foarte implicati si abia astept sa cunosc concurentii. Presimt ca va urma o perioada foarte interesanta a noastra, a tuturor, inclusiv a publicului. Pentru mine este prima experienta intr-un reality si asta cred ca m-a provocat in primul rand. Cred ca viata reala a oamenilor, exact asa cum este ea, oamenii surprinsi in momentele lor unice sunt elementele unice care ne tin in priza, astea ne plac tuturor. Cred ca telespectatorii vor fi atrasi din primele minute.”

Se anunta un sezon II special si plin de surprize. Oamenii singuri care vin la aceasta emisiune isi cauta sufletul pereche si fac tot ce tine de ei in acest sens. Telespectatorii se vor implica activ in emisiune, iar punctul comun al concurentilor este castigarea premiului de 5.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here