Andreea Mantea a incheiat contractul cu Kanal D pentru emisiunea “WowBiz” si acum i-a luat locul Biancai Dragusanu. Producatorii nu au dorit sa renunte la frumoasa prezentatoare si i-au propus un nou contract. Este foarte incantata de noua emisiune pe care trebuie sa o prezinte. Si-a propus sa isi ajute si participantii din platou, dar si telespectatorii.

Inca din prima emisiune a anuntat ca vor exista schimbari, dar abia dupa ce va ajunge sa ii cunoasca pe toti. Primii vizati au fost cei prezenti in platou. Cei veniti pentru a-si gasi jumatatea si cei care au venit doar pentru a fi vazuti la TV si scopul lor nu este de a-si face o relatie. Insa nu a fost ascultata, iar in ultima perioada aceasta a reactionat si a pus la zid concurentii. Face propuneri pentru eliminari, iar in platou vor ramane doar persoanele care doresc sa isi gaseasca sufletul pereche.

Acest lucru a generat conflicte intre concurenti, iar tensiunile incep sa se simta. Prima cearta mai serioasa intre concurente a fost intre Ilinca si Andreea.

Andreea Mantea nu a rezistat foarte mult si inca de la inceputul emisiunii sa vrut sa stie exact ce s-a intamplat intre cele doua:

“Am inghetat. Nu-mi place iarna, nu-mi place cand ploua, cand este urat. Nu-mi plac lucrurile urate, nu-mi plac certurile, scandalurile. Ilinca si Andreea, ce s-a intamplat intre voi?”

Prima care a raspuns a fost Ilinca: “Andreea nu are bun simt. Eu il am si ea nu-l are. Pe mine ma deranjeaza atitudinea ei. Noi trebuia sa intram in emisiune si ea striga dupa Cristina, nu-si lasa telefonul si am atentionat-o. Dupa emisiune a intrat in culise si m-a amenintat ca ma bate si mai stiu eu ce.”

Andreea a vrut sa ii dea replica si sa spuna ceva in apararea sa: “De unde stii tu care este legatura mea cu Cristina. Acum vorbesti calm, insa ar trebui sa-si reglezi vocea. Mi-a facut o remarca, pe un ton autoritar.”

Surpriza a venit din partea Mellisei, care i-a tinut partea Ilincai: “Eu eram langa Ilinca, am vazut reactia ei si nu a fost una autoritara.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here