Vestea ca Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit a venit pe neasteptate. Nu se astepta nimeni ca cei doi sa se desparta, mai ales ca de foarte putin au devenit si parintii unei fetite minunate si tot timpul 8ncarcau pe retelele de socializare fotografii in care pareau extrem de fericiti impreuna.

Stirea despre despartirea lor a tinut mult timp primele pagini ale ziarelor. La momentul respectiv a existat o singura declaratie a fostei prezentatoare TV in care explica motivele pentru care au luat aceasta decizie. Insa, la nici macar o zi de la anuntarea despartirii celor doi, Bianca a aparut in compania noului sau iubit, Tristan, un tanar sportiv, mult mai potent financiar decat fostul sau partener.

Au urmat multe declaratii venit din partea celor doi si ale apropiatiloor acestora, dar toate au avut un punct comun: cei doi isi vor creste fetita impreuna si vor avea grija sa nu ii lipseasca nimic niciodata.

Cei doi s-au despartit de comun acord, fara foarte multe declaratii in presa, iar decizia a fost ca Sofia sa ramana sa locuiasca in continuare cu mama sa. Bianca neneficieaza si de ajutorul mamei sale, care sta cu Sofia cat ea este la munca.

Incearca, pe cat posibil, sa petreaca mult timp cu Sofia si o ia cu ea aproape peste tot. Dar cand micuta isi insoteste mamica la shopping, Bianca trebuie sa se gandeasca de doua ori la garderoba sa. Sofia, in varsta de doi ani, este incurajata de mama sa sa mearga singura, dar trebuie ajutata. Asa ca Bianca renunta la placerea sa de a purta tocuri si alege o pereche de incaltaminte cu talpa plata pentru a-si putea tine fata de mana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here