Cosmin Cernat este prezentatorul concursului difuzat de postul de televiziune Kanal D, insa primul contact cu presa sportiva l-a avut in anul 1994, iar activitatea in televiziune a inceput-o din anul 1996. Aceasta a mai prezentat emisiuni precum “Fluier de start” sau “Fluier final”, insa aceasta emisiune i se potriveste manusa!

Cu o vasta experienta in ceea ce priveste sporturile, prezentatorul reuseste sa ramana obiectiv in fiecare situatie care se iveste pe parcursul filmarilor. Si el se antreneaza fizic pentru a putea face fata cerintelor acestui show. Este zi de zi pe traseu, alaturi de concurenti, alergand impreuna cu ei si comentandu-le evolutiile sportive.

Incepand cu data de 12 ianuarie 2019, va incepe sa se difuzeze cel de-al treilea sezon al concursului “Exatlon”, unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune din Romania, cu mii de fani si telespectatori.

Inainte de a se difuza primul episod, Cosmin Cernat intentioneaza sa isi ia o vacanta: “Inainte de inceperea noului sezon “Exatlon”. Sunt asemeni unui copil care se uita la televizor si abia astept sa inceapa! Si nu mai este mult pana sambata, 12 ianuarie! In acest moment, abia astept sa cunosc concurentii. Am reinceput, dupa o scurta vacanta, fara sarmale si fara mancarurile traditionale romanesti, antrenamentele, ma refer aici la ceea ce fac de obicei: alergare, sala, pentru ca este si pentru mine, de fiecare data, o provocare, si fizica, sa fiu pe traseu, alaturi de concurenti.

De asemenea, ma gandesc in fiecare zi la chipurile copiilor pe care i-am vazut, prin intermediul retelelor de socializare, atunci cand fosti concurenti “Exatlon” au ajuns in scoli , odata cu proiectul Kanal D “Ora de Exatlon”.

Imaginile acelea ma motiveaza sa fiu parte din acest proiect foarte frumos! Va astept cu mare drag si va invit sa fiti alaturi de concurentii celui de-al treilea sezon “Exatlon” Romania, incepand din 12 ianuarie, de la ora 20:00.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here