Dupa ce a fost anuntata plecarea lui Alex Velea de la emisiunea “Acces Direct”, a venit randul inca unui prezentator sa fie dat afara de catre producatori. De aceasta data este vorba despre Dorian Popa, iar colegul sau, Dan Capatos, a invocat aceeasi scuza ca in cazul colegului Simonei Gherghe.

Alex Velea a fost dat afara fara ca macar sa fie anuntat din timp, el declarand in urma cu doar doua zile ca isi va relua job-ul de zi la emisiunea “Acces Direct”, insa surpriza a fost atunci cand a inceput emisiunea, iar Simona Gherghe era singura prezentatoare. Aceasta a dat vina pe programul incarcat al cantaretului, insa, surse din interior spun ca acesta nu avea priza la public si in mediul online nu era deloc indragit de catre fanii emisiunii.

In cazul lui Dorian Popa, Dan Capatos a dat aceeasi explicatie. Nici acesta nu va mai fi vazut la una dintre cele mai longevive emisiuni: “Incepem sezonul cu numarul 23 cu o mica modificare. Dorian a iesit la pauza, ca sa zicem asa… Si ii multumesc pentru ajutorul pe care ni l-a acordat si pentru tot ce a facut in sezonul trecut. Dorian cel putin mie, nu vorbesc in numele celorlati doi colegi si prieteni, mi-a adus un lucru pe care cei din plaja asta din 45+ il cauta si nu-l mai gasesc.

Bucuria tineretii, bucuria varstei de 30 de ani, acel chef de viata si optimism. Pentru mine, lucrul alaturi de Dorian m-a intinerit cu cativa ani si ii mulţumesc pentru asta. Va ramane tot timpul in inima mea, in inimile noastre. Din pacate, programul pe care il are, succesul, concertele il impiedica sa mai continue un proiect zilnic aici. Il veti vedea intr-un proiect saptamanal aici, la Antena 1, pentru ca ramane in familia noastra. Personal, cred ca ne vom mai intalni, Doar sanatosi sa fim.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here