Incepand cu 7 ianuarie 2019, emisiunea difuzata de Antena 1, “Acces direct”, si-a reluat programul normal, incepand un nou sezon. Insa telespectatorii au avut parte de o surpriza. Co-prezentatorul pe care se asteptau sa il vada inca de la inceputul emisiunii nu a mai aparut. 

Vestea a venit pe neasteptate! Mai ales ca, in urma cu doua zile, Alex Velea declarase ca incepand cu data de 7 ianuarie isi va relua job-ul cu program fix si ca va putea fi vazut de luni pana vineri, intre orele 17:00 – 19:00. Insa astazi s-a prezentat la munca doar Simona Gherghe, fara co-prezentatorul de sezonul trecut.

Dupa ce a aflat vestea, se pare ca Alex Velea a dat vina pe programul incarcat din urmatoarea perioada, iar numarul mare de concerte nu ii va permite sa mai faca fata unei emisiuni care se difuzeaza in direct 5 zile pe saptamana. Viitorul sot al Antoniei a sustinut ca vrea sa se axeze mai mult pe cariera, insa sambata declara altceva: “Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni pana vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colega foarte buna si o prietena adevarata, mi-e super draga, am de invatat de la ea, relatia noastra de amicitie este intr-un continuu progres, imi place.”

Se pare ca acesta nu a fost anuntat de decizia luata de producatori pana azi, cand ar fi trebuit sa se prezinte la locul de munca. Pana in prezent producatorii nu au anuntat oficial daca Simona Gherghe va prezenta singura emisiunea sau ii vor aduce un alt coleg sau colega in locul lui Alex Velea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here