Dana Nalbaru si Dragos Bucur au de ce sa fie mandri! Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Relatia lor este bazata pe incredere si se sustin reciproc, indiferent de decizia partenerului.

Cei doi nu au vrut sa faca public faptul ca au un copil infiat pentru a evita rautatile gratuite ale celor din jur.Au infiat o fetita, pe nume Roxana, in varsta de 6 ani. A intrat in familia lor acum un an, iar pentru un copil de 5 ani era foarte retrasa si nici macar nu stia sa vorbeasca. Dana si Dragos Bucur au hotarat sa ii ofere un trai mai bun si au facut toate eforturile pentru a o ajuta sa se integreze in societate. Iar planurile lor au dat roade: micuta stie alfabetul, stie sa citeasca si a invatat sa faca toate lucrurile normale pentru un copil de 6 ani.

Dana si Dragos mai au impreuna inca 2 copii, Kadri si Sofia, iar Roxana s-a integrat perfect. Cuplul o iubeste enorm pe micyta Roxana si acestia au declarat ca: “Sa stiti ca este minunata.” Cei doi s-au chinuit aproape un an de zile sa obtina actele pentru adoptie, iar in tot acest timp au facut tot ceea ce au putut pentru a o invata cat mai multe lucruri.

Dana Nalbaru acorda o foarte mare atentie copiilor sai si isi dedica tot timpul ei educatiei lor. Drept dovada, cel mai mic din gasca este fiul ei, in varsta de numai 3 ani, dar deja a inceput sa citeasca. Nu reuseste sa il spuna prea bine litera “r”, dar este extrem de dulce in timp ce vorbeste peltic. Dana Nalbaru a declarat ca acestuia ii place sa citeasca din cartile pe care le incepe ea.

Cantareata a incarcat un filmulet pe o retea de socializare, in care ii indica fiului sau cu creionul ce cuvinte sa citeasca, iar micutul Kadri a citit cursiv: “Zaharul ne face rau!”

Reactia fanilor sai a fost de uimire, iar Dana a explicat ca: “Daca el e fericit, si eu sunt fericita. Nu insist sa faca altceva decat ceea ce ii place. Cu toti copiii mei e la fel.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here