Telenovela dintre Brigitte si Ilie Nastase este departe de a se incheia. Ambii s-au acuzat in nenumarate randuri de infidelitate, ambii au aparut in compania altor persoane in presa, ulterior prezentandu-i drept sufletele lor pereche. Ceea ce nimeni nu intelege este de ce acestia continua sa fie casatoriti in acte.

Jocul de-a soarecele si pisica se pare ca este pe placul amandurora, iar subiectul este demn de o telenovela sud-americana. Au pierdut sirul impacarilor si despartilor, Brigitte a bagat de 2 ori divort si s-a razgandit de fiecare data. Iar acum, istoria se repeta. In septembrie aveau programat termen pentru a divorta pe cale amiabila, cea care a depus actele a fost Brigitte si tot ea le-a retras. Au declarat in nenumarate randuri ca ei nu mai formeaza un cuplu in adevaratul sens al cuvantului.

In prezent, Brigitte se iubeste cu asociatul ei, iar tenismenul are o relatie cu bruneta Ioana, originara din Constanta. Ioana Simion este fosta logodnica a lui Nick Radoi, in prezent iubita lui Ilie Nastase. Cei doi au o relatie foarte frumoasa si sunt mereu impreuna. Se pare ca nimic nu le poate umbri fericirea. Sunt impreuna de foarte putin timp, dar deja au bifat impreuna trei vacante.

De curand, a fost ziua iubitei tenismenului, iar el a incercat sa o surprinda in cel mai placut mod: “Am primit de la Ilie un buchet cu 43 de trandafiri albi si multe alte lucruri frumoase. Intre noi doi, acum, este o relatie frumoasa. Eu il percep ca fiind un barbat linistit si foarte ok.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here