Dan Badea este cel mai fericit barbat, trece prin cea mai frumoasa perioada din viata lui si asta datorita femeii pe care a ales-o sa ii fie sotie si la bine si la rau. Acesta a fost mire pentru a doua oara, se pare ca prima casnicie nu a fost una reusita, nu a fost dragoste vesnica pana la adanci batraneti asa cum isi jurase in biserica, iar intr-un final, Dan a divortat de Lora, prima lui sotie.

Timpul a trecut, sentimentele lui fata de ea au disparut si s-a reindragostit din nou, de data aceasta norocoasa fiind Madalina cu care s-a si insurat. Sotia lui a reusit sa il faca sa se simta in al noualea cer, cel mai fericit barbat, si asta fiindca urmeaza sa ii daruiasca un copil, mai exact un baietel. Madalina este insarcinata in 8 luni, mai are putin si naste, iar acest lucru nu o sperie si o face sa isi doreasca si un al doilea copil, si asta datorita faptului ca a avut o sarcina usoara. Amandoi isi doresc un al doilea copil, dar nu acum, poate peste un an sau doi.

Madalina sustine ca lunile de sarcina au fost usoare, nu i-a fost greata si nici nu a varsat, astfel le doreste tuturor femeilor care sunt insarcinate sau care vor sa devina mamici, sa aiba o sarcina usoara ca a ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here