Dupa ce s-au intalnit la un targa de nunti ce a avut loc in Timisoara, s-a speculat ca Andi si Hannelore, fosta concurenta de la Insula iubirii ar fi petrecut o noapte fierbinte impreuna. Andi a decis sa dezvalui ce s-a petrecut de fapt intre el si Hannelore.

Hannelore, fosta concurenta de la show-ul Insula iubirii a divortat recent de iubitul ei, Bogdan, cel alaturi de care a si participat la acest show. Dupa separarea celor doi, Hanne s-a revazut cu ispita ei preferata de pe Insula Iubirii, Andi, la un targe de nunti din Timisoara. Despre cei doi s-a speculat ca si-ar fi reinnodat relatia pe care nu au reusit sa o duca la bun sfarsit in Thailanda si chiar ca ar fi petrecut o noapte fierbinte impreuna. Detalii despre intalnirea lor de la Timisoara a dat chiar Andi intr-un interviu.

„Am fost la Timisoara doar pentru un business. O sa spun lucrurilor pe nume. Eram într-un club in noaptea aceea si atat am de spus despre noaptea aceea. Un gentleman nu se lauda niciodata cu cuceririle facute. In timpul emisiunii si dupa emisiune nu am vorbit, doar acolo ne-am vazut. Sper ca ea sa simta pentru mine o admiratie pentru ca am fost singurul din tara aceasta care nu a dat in ea si am inteles-o. Stiam ca acesta va fi deznodamantul (n.r divortul) pentru ca o femeie nu poate sa minta la nesfarsit”, a declarat Andi la o emisiune de televiziune.

De curand, Andi a spus foarte clar in cadrul unei emisiuni ca nu are nicio intentie si canu vrea sa reinnoade relatia cu Hannelore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here