Connect-R, isi iubeste cel mai mult fiica, este persoana care conteaza cel mai mult in viata lui. Timpul trece, fata creste, iar el nu ii este mereu alaturi, lucru care ii afecteaza pe amandoi, isi simt lipsa unul altuia, iar micuta are nevoie ca tatal ei sa ii fie alaturi, sa o vada cum creste si sa simta iubirea ce i-o poarta.

Din pacate Connect-R si Misha, dupa ce au trait timp de 5 ani, o frumoasa poveste de dragoste, au decis sa se desparta si fiecare sa isi continue drumul in viata in mod separat. Insa, exista un lucru care ii leaga pentru totdeauna, copilul pe care il au impreuna, iar pentru fetita lor, au ramas in relatii bune, iar de multe ori ies toti 3 impreuna.

De ziua, fetitei sale, Connect-R, a postat o poza pe retelele de socializare, insotita de un mesaj emotionant, dedicat fetei lui. Acesta si-a deschis sufletul si a scris tot ce simte, tot ce il doare. Ii pare rau ca nu este langa ea si ca de multe ori uita ceea ce ii promite, dar cu toate astea, este tatal ei si o iubeste nespus de mult.

Connect-R: Stiu ca uneori iti lipsesc, plecat prin turnee, alteori uit ce-ti promit. Nu sunt perfect, dar sunt al tau! Sunt taticul tau si te iubesc! La multi ani, copilul meu frumos! Sa fii sanatos si fericit!!! Nu suntem tot timpul ochi in ochi, dar cu siguranta pentru totdeauna, suflet in suflet.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here