In doua saptamani incepe concursul de talente de la Pro tv si tot atunci Mihai Petre va fi radus la masa juriului. Celebrul coregraf o va inlocui pe Mihaela Radulescu, vedeta ce este acum moderatoare la Ferma. Vineri, 8 februarie, prima editie a noului sezon va intra in casele romanilor.

Incepand cu data de 8 februarie, fiecare vineri seara va scoate la iveala momente care ii vor tine pe telespectatori cu sufletul la gura. Gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos se vor ocupa cu intretinerea dinamismului show-ului. Ei vor fi in permanenta alaturi de concurenti si ii vor sustine mai energic ca niciodata. Juratt Andra, Andi Moisescu, Florin Calinescu si Mihai Petre sunt pregatiti sa nuteze asa cum stiu ei mai bine divresitatea abilitatilor si reprezentatiilor participantilor si cel mai important, sa gaseasca cel mai talentat roman din anul 2019.

„Cred ca ne așteapta cel mai spectaculos sezon din istoria emisiunii, in ceea ce privește talentele. Concentrația de momente excepționale a depasit asteptarile mele. Sunt doua acte artistice care in continuare imi par ireale, desi le-am revazut de cateva ori cu multa atentie. Unul dintre ele a primit de la mine butonul auriu. Este indiscutabil cel mai neasteptat golden-buzzer dintre toate cele pe care le-am dat in emisiune pana acum”, a declarat Andi Moisescu.

“Eu traiesc la maximum fiecare zi de filmare la «Romanii au talent», rad in hohote, plang, imi tin respiratia… Noul sezon duce totul la extrem, cred ca toti vor simti tensiunea imensa. Imposibilul chiar devine posibil in sezonul 9 “, a punctat si Andra.

Dupa o pauza de 8 ani, Mihai Petre revine la ProTv ca jurat al emisiunii. El este cel care o inlocuieste pe Mihaela Radulescu.

„Veti avea parte de foarte multe surprize in acest sezon la «Romanii au talent», surprize care vor veni atat de la concurenti, cat si din interactiunile dintre noi, juratii. Din 8 februarie, fiecare vineri seara va fi incarcata cu bucurie si cu emotie, iar acestea vor veni din momentele incredibile prezentate pe scena, pentru ca #9suprem este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sezon de pana acum al show-ului”, a declarat Mihai Petre.

”Sezonul asta are de toate, momente incredibile, nemaipomenite… e clar ca e sezonul suprem”, a spus si Florin Calinescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here