Dana Rogoz este cunoscuta pentru publicul larg sub porecla de “Abramburica”, rolul care a facut-o celebra in toata tara. Si-a mentinut si acum inocenta pe care o avea in urma cu multi ani si visa ca ii va arata copilului sau casete cu “Abracadabra” si celebrul magician.

Iar visul ei s-a implinit! Dana are un baietel din mariajul cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi s-au casatorit in anul 2012, iar Vlad este cea mai mare comoara a lor. Desi Radu mai are un copil dintr-o casnicie anterioara, barbatul ii trateaza pe amandoi in mod egal.

Actrita a inceput sa ii arate fiului sau casete cu emisiunea “Abracadabra”, unde ea interpreta rolului Abramburicai. Dana a dezvaluit ce reactie a avut cel mic in momentul in care si-a dat seama ca este vorba despre mama sa in showurile cu celebrul Magician si gasca de copii din jurul sau:

“Moment istoric: copilul meu se uita la Abracadabra. Dinainte sa raman insarcinata cu Vlad, ba chiar dinainte de a ma gandi serios la perspectiva de a deveni mama, mi-am imaginat totusi cum copilul meu se va uita la emisiunile Abracadabra. Era ca un vis frumos. 

Am inceput cu „Cenusareasa” de la TVR, in care eu nu joc, dar pe care voiam sa il am in amintirea Micai. A fost primul film Abracadabra pe care l-a vazut Vlad. Iar al doilea, respectiv primul film cu mine Abramburica a fost „Bebel cel uratel”.

Episodul 2, caci asa am nimerit casetele. Vlad nu a fost foarte impresionat sa ma vada intr-un film pentru copii, cu mine tot copil, pentru ca are senzatia ca e ceva normal ca eu sa apar la televizor.

Cand eu sunt intr-o emisiune live, iar el e acasa, se uita putin la mine, apoi cere pe desene… Pentru ca nu i se pare ceva iesit din comun. Si cred ca e mai bine asa. La fel ca atunci cand eram pe toate bannerele prin oras pentru Banca Transilvania sau pentru Elmiplant, iar el foarte relaxat remarca: „Ah, uite-o pe mama”. 

Revenind la Abracadabra, cred ca intr-un an–doi va fi si mai entuziasmat de aceste filmulete. Mie oricum mi se umple sufletul de bucurie cand il vad urmarindu-i pe Magician si pe asistentii lui. E o emotie pe care nu pot sa o descriu in cuvinte.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here