Florin Busuioc este un mare om de televiziune si actor. Din noiembri 2018 si pana aseara a avut o absenta de la rubrica “Vremea”, unde este imagine emblematica. In urma problemelor de sanatate, aceasta a fost nevoit sa isi ia o pauza pentru a se reface complet.

Oana Andoni, prezentatoarea Stirilor Pro TV a fost cea care a adat una dintre cele mai asteptate vesti de catre telespectatori. Revenirea a fost anuntata cu multa emotie de catre frumoasa blonda: “Am o surpriza pentru voi. S-a intors la treaba. Ne-a fost dor de tine.”

Vizibil complesit de emotie, Florin abia a reusit sa spuna ca si lui i-a fost foarte dor de colegii sai, iar pentru a nu transforma momentul intr-unul lacrimogen, a trecut la prezentarea stirilor despre vreme, asa cum stie el mai bine. Isi dorea foarte mult sa se intoarca, insa a aasteptat sa primeasca si avizul medicilor in acest sens, pentru a nu-si mai pune sanatatea in pericol.

In urma cu cateva saptamani, Florin Busuioc a fost invitatul lui Catalin Maruta si a vorbit despre problemele de sanatate intampinate in ultima perioada: “Nici nu vreau sa-mi aduc aminte, sincer. Daca a fost sa fie așa, asa a trebuit sa se intample. Neti mi-a spus ca a avut mare incredere ca stia cat trag si cat pot sa duc: <N-am avut nicio spaima majora, pentru ca stiam ca o sa-ti revi!> Nu am ramas cu nicio sechela aici. Puteam sa am probleme, sa am sechele din cauza lipsei de oxigen. Uite ca nu s-a intamplat! Daca s-ar fi intamplat acasa… nu stiu care era finalul. Tot ce imi doresc este ma intorc cat mai curand pe micile ecrane.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here