Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu, este foarte buna prietena cu Adelina Pestritu, de foarte multi ani. Pe cele doua le leaga o frumoasa prietenie, iar acum au mai multe de impartasit, de cand sunt amandoua mame, petrecand ore in sir vorbind despre fetitele lor.

Adelina Pestritu si Virgil Steblea au devenit in urma cu cateva luni parintii unei fetite de nota 10. Cei doi i-au organizat un botez desprins dintr-o poveste, iar dimineata i-a prins alaturi de invitatii lor pe ringul de dans, dupa ce s-au asigurat ca Zenaida este acasa, in siguranta, alaturi de bunicile ei.

Bruneta si iubitul ei nu rateaza nicio ocazie pentru a marturisi ca viata li s-a schimbat de cand a aparut Zeny, iar ea este centrul universului lor. Cristina Siscanu a fost invitata la un eveniment monden, iar faptul ca este buna prietena cu Adelina este deja cunoscut, asa ca a fost intrebat despre schimbarile prin care trece bruneta de cand este mamica:

“Micuta Zenaida este extrem de iubita. Parintii ei se inteleg perfect si ii ofera un camin ideal pentru dezvoltarea frumoasa a unui copil. Inainte sa nasca, Ade avea emotii mari si i-am zis sa stea linistita ca totul va fi bine. In rest, nu am avut ce sfaturi sa-i dau pentru ca Adelina a citit foarte multe carti despre sarcina si despre nou-nascuti. In plus, are un medic bun care a sfatuit-o excelent. Ea e o mama responsabila, o adora pe Zeny, iar Virgil este un tata model, atent si extrem de implicat. Oamenii acestia nu prea au nevoie de sfaturi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here