Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute si apreciate cantarete din Romania la ora actuala. O fata simpla, venita din Republica Moldova, extrem de ambitioasa, si-a indeplinit visul in Romania. Asa poate fi prezentata bruneta.

Insa, de cand a devenit cunoscuta, au iesit la iveala si detalii din trecutul sau. La o varsta foarte frageda, 22 de ani, a luat decizia de a se casatori cu alesul inimii sale, Andi Banica. Amandoi erau artisti necunoscuti la acea vreme, iar cantareata a fost cea care a pus punct relatie atunci cand a aflat ca este inselata cu o contabila din Republica Moldova.

A urmat o perioada foarte grea pentru Irina, fiind la un pas de depresie, insa a gasit puterea de a merge mai departe prin muzica. Acum are o relatie cu chitaristul ei, pe care inca nu a recunoscut-o public.

Extrem de discreta in ceea ce priveste viata sa persoanala, Irina nu a vrut sa vorbeasca nici despre divort, rezumandu-se doar la: “El a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am si casatorit la varsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. Mi-a fost foarte greu sa ma acomodez in Bucuresti. Intre mine si Andi nu stiu ce nu a mai mers. Uneori te indragostesti de un om rau si iti place.”

Insa Andi Banica a dat mai multe detalii. Cei doi colaboreaza cu aceeasi casa de discuri cu fosta sa sotie, iar cand vine vorba despre bruneta, acesta are doar cuvinte de lauda: “Ne stim de 6 ani si pentru noi lucrurile sunt usoare, suntem altfel unul fata de celalalt. La sfarsit ies lucruri frumoase. Suntem mai mult decat simpli prieteni. Ne stim toate plusurile. Vrem sa fim unul mai bun decat celalalt. Pe Irina o fac fericita lucrurile frumoase si dragostea. Tot ce stiu sa fac e datorita faptului ca am cunoscut-o pe Irina. Au fost si perioade dificile in vietile noastre. O iubesc din tot sufletul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here