Mirela si Ionut nu mai formeaza un cuplu inca de cand se filma pentru sezonul 4 al celebrei emisiuni “Insula Iubirii”. Barbatul si-a atins scopul, acela de a deveni celebru, si a dat cu piciorul relatiei cu femeia pe care pretindea ca o iubea!

S-a legat de un lucru banal si a renuntat la relatia pe care o avea, iar acum cei doi par a fi ramas in relatii bune de ochii lumii. In timp ce Mirela are o alta relatie, asumata, se pare ca fericirea ii este umbrita dupa ce Ionut s-a fotografia cu ispita Nicoleta, blonda in compania careia si-a petrecut foarte mult timp in Thailanda.

Desi barbatul nu a vrut sa arate, incepuse sa cada in ispita in fata Nicoletei. Se pare ca cei doi au mentinut relatia, iar in urma cu cateva zile cei doi s-au fotografiat impreuna, Ionut tinand-o in brate pe blonda. Cum era de asteptat, reactia Mirelei nu a intarziat sa apara. Desi a vrut sa para distanta fata de fotografia pe care a vazut-o, apropiatii sustin ca nu i-a picat deloc bine.

In postarea pe care a facut-o Mirela a pus acceptul pe “prietenia” dintre cei doi, dar a si citat-o pe blonda, semn ca o urmareste pe retelele de socializare in mod constant:

“Dragii mei, in mod firesc ca am vazut si eu intalnirea dintre Nicoleta si Ionuţ, dar de asemenea am vazut si un „portret” al lor publicat de un „fan page” de-al meu. As vrea sa va spun ca nu am nimic cu ei si daca au ramas prieteni, ma bucur pentru ei. Daca intr-adevar ma iubiti si ma apreciati, atunci va rog pe aceasta cale sa nu mai atacati prietenia lor, cel putin voi, cei care ma urmariti. Lucrurile s-au schimbat, securea a fost ingropata, asa cum a zis si Nicoleta, hai sa pastram bunatatea regasita de sarbatori.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here