La cativa ani dupa despartirea de Mihaela Radulescu, se pare ca Dani Otil si-a gasit o femeie care sa il determine sa se afiseze cu ea si sa aiba o relatie serioasa. In toata aceasta perioada de timp, prezentatorul matinalului de la Antena 1 nu s-a afisat cu nicio alta domnisoara oficial.

Anul 2019 a inceput cum nu se putea mai bine pentru Dani Otil. A fost plecat intr-o vacanta exotica, impreuna cu noua sa iubita, iar acum pare sa aiba prima relatie serioasa dupa despartirea de Mihaela Radulescu. Este cunoscut faptul ca barbatul a fost extrem de afectat de fosta sa relatie si a declarat ca actuala prezentatoare a emisiunii “Ferma” a fost singura femeie pe care a iubit-o in viata lui.

Prezentatorul are in prezent o relatie cu Gabriela Prisacariu, in varsta de 26 de ani, cunoscuta dupa ce a castigat importantul concurastea s organizat de Catalin Botezatu. De atunci au urmat nenumarate contracte de imagine pentru ea. Este obsedata de sala si pune mare accent pe posteriorul sau, capatand porecla de “Miss Fundulet”.

Cei doi au fost surprinsi iesind impreuna de la un restaurant din zona Gradina Icoanei, iar in timpul petrecut impreuna au zambit incontinuu, si-au ignorat telefoanele in tot acest timp, semn ca relatia lor merge foarte bine si se bucura de timpul petrecut impreuna.

Diferenta de inaltime este vizibila intre cei doi, Gabriela fiind fotomodel, are o inaltime de 1,80m, iar Dani putin peste 1,70m. Insa acest lucru nu ii impiedica sa aiba o relatie fericita, iar dragostea nu tine cont de aspectul fizic, pana la urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here