Gabriela Cristea este, de departe, una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania! Este o femeie implinita din toate punctele de vedere. Are o cariera exact asa cum si-a dorit, pentru care a muncit foarte mult, iar sotul sau este cel care o sprijina neconditionat si o iubeste enorm.

Cei doi au impreuna o fetita, care a implinit un an in vara anului trecut, iar de curand au aflat fericita veste: ca vor mai avea inca un copil.  Gabriela Cristea si Tavi Clonda nu si-au planuit ca cel de-al doilea copil sa apara atat de repede in viata lor si isi imaginau ca il vor face abia cand micuta Victoria va incepe sa mearga la gradinita, pentru a le fi mai usor.

Cand a aflat ca este insarcinata, Gabriela a fost foarte surprinsa, pentru ca a facut eforturi imense pentru a ramane prima data insarcinata, cheltuind zeci de mii de lei pe tratamente. Cei doi vor mai avea inca o fetita si deja s-au apucat sa isi amenajeze casa si sa renoveze o camera special pentru ea.

Gabriela recunoaste ca are toane de gravida si se enerveaza foarte repede din nimicuri si plange din orice, insa Tavi ii este mereu alaturi si o sprijina sa treaca peste aceasta perioada. De curand, cei doi au fost sa cumpere carucior, pentru ca venirea pe lume a celei de-a doua fetite a cuplului este destul de aproape.

Si cum ambele fete vor avea nevoie de carucior, Gabriela a ales unul pentru gemeni: “La inceput de saptamana am fost in cautare de carucior. Si trebuie sa iau unul pentru doi copii. Fiica mea cea mare este inca mititica si trebuie si ea sa mearga in carucior. Doi copii nu intra intr-un singur carucior. Am optat pentru varianta de a opta pentru un carucior pentru gemeni, el asa a fost gandit, dar poate sa suporte mai multe configurari. Victoria s-a simtit foarte bine, s-a urcat in carucior si a inceput sa rada.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here