Pe Andreea Balan o cunoaste toata lumea inca de cand era jumatatea blonda a trupei Andre. Timpul a trecut, iar cele doua componente s-au despartit si au urmat cariere solo. Acum, sunt doua femei extrem de mandre de familiile lor, iar Andreea Balan este si nasa fetitei Andreei Antonescu!

Andreea Balan a trecut, recent, prin clipe de cosmar. Fiica sa, Ella, a avut nevoie de ingrijiri medicale. Iar cand aceasta s-a pus pe picioare, a avut nevoie si Andreea Balan. Cantareata a avut un program extrem de incarcat si a venit acasa dupa multe concerte, insa a fost nevoita sa plece de urgenta la spital.

Fetita sa a avut nevoie de un consult medical si tratament de specialitate, iar pentru acest lucru a stat internata 3 zile in spital! Andreea era extrem de obosita dupa concertele sustinute in ultimele zile, iar cele 3 zile petrecute langa fiica sa si-au pus amprenta asupra organismului sau. I s-a facut foarte rau din cauza oboselii si a avut si ea nevoie de perfuzii.

“Un virus, norovirus, un virus care aparent se raspandeste foarte rapid la copii si a fost internata cu voma, diaree, cu tot felul de simptome de acest gen si a trebuit sa stam trei zile in spital cu ea. Pentru noi a fost foarte greu. Eu veneam dupa multe concerte. I-am pus perfuzii, au tinut-o sub regim, nu a mancat, i-a fost foarte rau, cand si-a mai revenit mi s-a facut si mie rau. Din pacate a trebuit sa imi pun si eu perfuzii ca sa imi revin. Aici mi s-a spart vena. (…) In urma analizelor eu nu aveam acest virus. Starea mea de rau era de la epuizarea fizica din ultimele saptamani. Astazi suntem acasa, suntem bine, este prima zi libera dupa foarte mult timp. Profitam de aceasta zi minunata sa stam acasa!”

Andreea Balan a declarat in nenumarate randuri ca isi mai doreste inca un copil, partener de joaca pentru Ella momentan si sprijin cand vor creste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here