Vestea ca Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit a venit pe neasteptate. Nu se astepta nimeni ca cei doi sa se desparta, mai ales ca de foarte putin au devenit si parintii unei fetite minunate.

Stirea despre despartirea lor a tinut mult timp primele pagini ale ziarelor, iar la momentul respectiv a existat o singura declaratie a fostei prezentatoare Tv in care explica motivele pentru care au luat aceasta decizie. Insa, la nici macar o zi de la anuntarea despartirii celor doi, Bianca a aparut in compania noului sau iubit, Tristan, un tanar sportiv, mult mai potent financiar decat fostul sau partener.

Au urmat multe declaratii venit din partea celor doi si ale apropiatiloor acestora, dar toate au avut un punct comun: cei doi isi vor creste fetita impreuna si vor avea grija sa nu ii lipseasca nimic niciodata.

Recent, cei doi au starnit valva in mass-media cand au postat poze din acelasi loc, impreuna cu fetita lor. Majoritatea inca spera ca cei doi sa se impace, dar Bianca a facut lumina in acest caz si a explicat aparitia acestor poze:

“Nu am fost la vreo distractie, asa cum s-a lasat sa se inteleaga, ci ne-am dus impreuna la Deva, sa o luam pe micuta noastra de la bunici. Fetita noastra a stat doua saptamani acolo, la cules de afine si de mure, asa cum se intampla vara. Mi se pare normal sa facem acest lucru, suntem oameni civilizati! Ambii ne iubim copilul foarte mult si incercam, pe cat putem, sa il crestem impreuna, este ceva firesc.”

Bianca vorbeste cu foarte mare dragoste despre fiica sa si este extrem de emotionata de cate ori incearca sa ii spuna ceva, mai ales ca este in perioada in care vorbeste peltic si este extrem de dulce:

“Simt cum mi se rupe sufletul atunci cand plec de acasa si ea ma tine de rochie si imi spune” nu peca, mami…, Banca, nu peca… “. Asa imi zice ea Banca, nu Bianca. Apoi cand vine “tati Vantur”, ca asa ii spune lui nu Victor, se roaga la fel, cu ochisorii ei mari…” tati, nu peca, nu peca”!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here