Cristi Borcea a fost eliberat, iar acum este decis sa recupereze tot timpul pierdut. Valentina Pelinel si Cristi traiesc o frumoasa poveste de dragoste, plina de peripetii, iar rodul iubirii lor este fiul lor, Milan. 

Cei doi abia s-au intors dintr-o vacanta de vis din Italia, unde fostul actionar dinamovist a cheltuit o mica avere pentru a-si rasfata iubita. Toti prietenii din anturajul lui Cristi Borcea sustin ca acesta este foarte schimbat de cand are o relatie cu fostul fotomodel si ca isi doresc sa il vada asa tot timpul. Este plin de viata si se bucura din plin de orice moment.

In ceea ce priveste relatia pe care o are cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea a sustinut ca aceasta este sufletul sau pereche. Cei doi au impreuna un fiu, Milan, de care Valentina este extrem de mandra si mereu posteaza poze cu cel mic pe conturile sale de pe retelele de socializare. Recent, aceasta a declarat ca cea mai mare temere a ei este faptul ca va veni timpul ca cel mic sa plece de acasa si nu stie cum va reactiona cand nu il va mai avea mereu in preajma.

Cea mai buna dovada ca Valentina scoate la lumina tot ce este mai bun din Cristi Borcea este faptul ca recent acesta a declarat ca va face o strangere de fonduri pentru a ajuta o fetita care are mare nevoie de tratament si pentru a avea sanse la viata:

“Impreuna cu Valentina, a decis sa doneze jumatate din incasarile de la ballroom-ul sau din Crangasi, din acest weekend. La fata locului, vor sustine, timp de doua zile, concerte caritabile artisti mari, iar numarul cumparatorilor de bilete s-a anuntat a fi unul foarte mare! Banii vor ajunge la Mirabela Spataru, o fata cu mari probleme de sanatate, care trebuie sa se opereze in strainatate.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here