Delia este una dintre cele mai cunoscute cantarete din Romania la ora actuala. Are foarte multe concerte, este invitata la cele mai importante festivaluri si este jurat in doua emisiuni. Se poate considera o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Are milioane de fani si se bucura de atentia publicului oriunde ar merge.

Delia este casatorita cu Razvan Munteanu de sase ani, iar acesta ii este alaturi si acasa, dar si in cariera pe care si-o construieste. Sotul sau ii este alaturi si o sustine. Recent, acestia abia s-au intors dintr-o vacanta pentru a concerta la festivalul “Cerbul de Aur”.

Pe scena au urcat unii dintre cei mai indragiti artisti din Romania, cum ar fi Andra, Loredana, Horia Brenciu, Dan Bittman, Connect-R, dar si Delia. Acestia au cantat 100% live si au facut show-uri de exceptie. Dar la cateva ore de la prestatia Deliei, in presa au aparut primele presupuse reactii ale artistei. In presa s-a dezvaluit, la umbra surselor din anturaj, faptul ca Delia ar fi fost extrem de nervoasa pentru ca lumea nu a apreciat-o la fel de mult ca pe Loredana.

Aceste stiri au ajuns si la urechile blondei, care a reactionat ferm:

“Nu-mi doresc sa alimentez aceasta minciuna grosolana, dar din respect pentru munca noastra si experienta minunata din tot ceea ce a insemnat Cerbul de aur, nu am sa tac. Si am sa vorbesc de fiecare data cand “sursele” vor inventa noi “scandaluri”!

Rusine pentru aceasta fabulatie! Rusine pentru ca efectiv nu va pasa de realitate. Rusine pentru ca ocupati fiind cu inventiile nu ati putut observa cum oamenii s-au bucurat de un spectacol, cantand alaturi de mine si stand in picioare pana dupa miezul noptii. Ps! Nu mai bagati zazanie intre artisti! La noi nu prea tine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here