Una dintre concurentele noului sezon al productiei difuzata de Antena 1, “Insula iuirii”, a avut mari probleme cu legea. Aceasta a fost arestata, acuzatia fiind de inselaciune si fals informatic.

Mirela Banias este o tanara de 35 de ani, care a venit la show-ul realizat de Antena 1 pentru a-si testa iubitul, Ionut Gojman. Aceasta a recunoscut ca nu si-a dorit foarte mult sa vina, dar a cedat la insistentele iubitului ei. Ionut este un mare fan al emisiunii si si-a dorit foarte mult sa ia parte la aceasta productie, totodata vrea sa ii demonstreze iubitei sale ca poate avea incredere in barbati.

Mirela a trait o adevarata drama in trecut, iubitul ei a inselat-o si de atunci nu mai are incredere in barbati. Bruneta a avut o relatie de 10 ani cu acesta si a aflat ca el avea o relatie dinainte sa se cunoasca ei, dar si un copil. Socul pe care l-a suferit a facut-o sa fie extrem de suspicioasa si sa isi controleze excesiv iubitul. Ionut a vazut in aceasta emisiune ocazia de a-i arata ca si daca este inconjurat de femei, el ii este fidel.

Mirela Banias este fiica fostului sef al Politiei Econoice din Dej si a fost arestata sub acuzatia de furt. Era angajata unei banci din Romania, iar clientior sai le-au disparut din conturi 520.000 lei si 33.000 euro. Tanara a fost acuzata de procurorii DNA ca a transferat prin metoda “suveica” din conturile a cinci persoane sume care au depasit 150.000 de euro. Aceste transferuri le-a efectuat in perioada 2009 – 2010, iar banii au fost folositi in scopuri personale.

Si-a recunoscut vina in fata instantei si a marturisit ca a fost ajutata de alti angajati ai bancii. Pozitia oficiala a bancii, la momentul repectiv, a fost ca bruneta a fost concediata, iar prejudiciul clientilor a fost acoperit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here