Vestea ca Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit a tinut mult timp prima pagina a ziarelor. Nu se astepta nimeni ca cei doi sa se desparta, mai ales ca de foarte putin au devenit si parintii unei fetite minunate. Tot timpul incarcau pe retelele de socializare fotografii in care pareau extrem de fericiti impreuna.

Stirea despre despartirea lor a tinut mult timp primele pagini ale ziarelor. La momentul respectiv a existat o singura declaratie a fostei prezentatoare Tv in care explica motivele pentru care au luat aceasta decizie. Insa, la nici macar o zi de cand a fost anuntata oficial separarea celor doi, Bianca a aparut in compania noului sau iubit, Tristan. Un tanar sportiv, mult mai potent financiar decat fostul sau partener. Iar relatia lor a fost presarata numai de probleme.

Un vechi proverb spune sa nu iti cladesti fericirea pe nefericirea altuia, iar in cazul lor se aplica. Victor Slav a fost extrem de afectat de cele intamplate, mai ales ca fusese inselat si de Anda Adam, in relatia anterioara. Nu a fost prima data cand i s-a intamplat.

Relatia dintre Bianca si Tristan a fost presarata de foarte multe scandaluri, iar cei doi nu au reusit sa treaca peste. La un moment dat s-au despartit, au sters pozele de pe retelele de socializare, apoi au plecat intr-o vacanta impreuna. Cand toata lumea credea ca s-au impacat si lucrurile vor merge bine, surse din aturajul celor doi au asistat la o cearta intre cei doi care s-a lasat cu tipete si injuraturi.

In ultimul timp, cei doi si-au petrecut timpul mai mult separati, decat impreuna. Tristan si-a petrecut timpul cu fratele sau, iar Bianca impreuna cu prietenii sai. Cel mai castigat din aceasta conjunctura a iesit Tristan, care isi dorea foarte mult sa fie in atentia presei mondene si i-a reusit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here