Telenovela dintre Brigitte si Ilie Nastase este departe de a se incheia. Ambii s-au acuzat de infidelitate, ambii au aparut cu alte persoane in presa, pe care i-au prezentat drept iubitii lor. Ceea ce nimeni nu intelege este de ce acestia continua sa fie casatoriti in acte.

Jocul acesta de-a soarecele si pisica se pare ca este pe placul mandurora. Au pierdut sirul impacarilor si despartilor, Brigitte a bagat de 2 ori divort si s-a razgandit de fiecare data. Iar acum, istoria se repeta. In septembrie avea programat termen pentru a divorta pe cale amiabila, iar cea care a depus actele a fost Brigitte. A declarat in nenumarate randuri ca ei nu mai formeaza un cuplu in adevaratul sens al cuvantului si relatia pe care o au este afectatat de foarte mult timp.

Din punctul ei de vedere, lucrurile s-au racit de cand ea a inceput o relatie cu Catalin Cazacu, in urma cu mai bine de un an. Intr-adevar, acea relatie nu a fost de durata. Apoi a revenit in bratele lui Ilie Nastase, incercand sa isi rezolve problemele si lipsa de atentia pe care o simtea din partea lui.

Anul trecut, Brigitte a vrut sa divorteze de el pentru a-si reface viata, insa fostul tenismen nu a fost de acord, ba mai mult, bruneta il acuza de violenta: “Atunci m-am rugat de el, l-am implorat, iar el si-a batut joc de mine: m-a legat cu cureaua de picioare si m-a tarat prin toata casa. M-a tinut cu forta un an de zile. Am vrut sa ma omor, sa ma arunc de pe pod, m-a jignit, m-a batut.”

Aceasta acum vrea sa ii plateasca cu aceeasi moneda: “Este adevarat. Nu mai vreau sa divortez, mi-am retras cererea. M-am gandit sa il las pe Ilie sa faca treaba asta, cred ca este mai interesant ce motive va invoca el! Anul trecut ­mi-am dorit sa divortez pentru ca am vrut sa imi refac viata, iar Ilie nu mi-a dat divortul, poate ca e cazul sa procedez la fel, sa vada si el cum a fost pentru mine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here