Fiica uneia dintre cele mai bogate cantarete din Romania nu a putut trece peste nefericitul momenta de a nu-si mai vedea mama. A mostenit talentul si ambitia mamei sale, iar acum, este si ea una dintre cele mai cunoscute femei din Romania, iar averea sa si a sotului sau este de cateva milioane de euro.

Dar Anamaria are o mare durere in suflet pentru ca nu se mai poate consulta cu mama sa. A declarat in nenumarate randuri ca ii vine incontinuu sa o sune pentru a-i cere sfatul sau doar pentru a o auzi, insa acest lucru nu mai este posibil.

Iar varianta pe care a gasit-o ii mai alina dorul si nici nu poate uita invataturile acesteia:

“Pe mine mama mea m-a invatat ca viata merge inainte, si cu bune si cu rele. Sunt niste chestii inevitabile in viata. Singurele certitudini sunt nasterea si moartea. Nu consider ca nu este langa mine. O simt secunda de secunda. (…) Eu ma impacasem de foarte multa vreme, stiam ce va urma. Am luptat enorm ca sa o tin cat mai mult in viata.”

Acum simte ca toata responsabilitatile le-a preluat ea, dar inainte de a lua vreo decizie, aceasta are un ritual:

“Vorbesc cu poza. De fiecare data stiu cand aproba si nu aproba. Vorbesc cu ea prin casa si cei mici ai mei deja s-au obişnuit si ma intreaba: Iar vorbeşti cu buni?. Ea ma aude cu siguranta de acolo de unde este.
Eu sunt acum Ionela Prodan in familie. Sunt cum a fost ea. Bunica mea, mama ei, a fost o femeie foarte foarte puternica, ea i-a luat locul, iar acum eu i-am luat locul mamei mele.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here